Recensies

25 Jarig Huwelijksfeest

25 Jaar getrouwd. Gaan we dat vieren? Ja. Hoe? Met familie en vrienden, lekker eten, wat dansen, thema jaren vijftig is leuk? Waar? Laten we eens rondkijken. Hm, dat gaat hem niet worden…. Oplossing Jan Thies bellen. Goeie ideeën voor locatie, leuk voorstel voor muziek, en natuurlijk uitstekende suggesties voor het eten. In Terherne Haven hebben wij met muziek van Swoolish heerlijk gegeten van een lopend buffet met een touch van de fifties. Onze gasten hadden hun best gedaan om zich te kleden in jaren vijftig stijl en na een rock en roll lesje kon iedereen lekker dansen. We hebben een heerlijk feest gehad. Dank je wel Jan en de mensen die je geholpen hebben. Het was weer perfect!

Groeten, Anke & Paul

Mei 

____________________________________

Feest aan huis

Wij willen jullie ontzettend veel dank zeggen voor het geweldige feest, dat jullie ons bereid hebben. Fantastisch gewoon. Ontvangst steengoed, eten fantastisch, drankjes: wat een verzorging, in een woord GEWELDIG. Vooral ook het enthousiasme en het vakmanschap wat jullie team uitstraalde, ongelooflijk goed.

En zo hebben wij het niet alleen ervaren, want het heeft complimenten geregend. Zowel tijdens het feest, maar ook naderhand hebben we heel veel kaarten en e-mails van onze gasten ontvangen, die zonder uitzondering allemaal heel positief waren. We hopen dat hierdoor de nodige nieuwe opdrachten voor je zullen binnenkomen. Jullie waren in ieder geval je eigen lopende reclamespot. Er was zelfs een vriendin die gisteren zei: “wat een aardige mannen, ik had nog wel even gezellig met ze willen praten.” Jan, zou je onze waardering ook willen overbrengen naar Wim en de andere heren van het team? Nogmaals, onze hartelijke dank en wie weet tot gauw,

 Jan & Stella.

____________________________________

Catering voor Rotary Leeuwarden Zuid De afgelopen dinsdag een voortreffelijke maaltijd genoten in het Boomsma Museum. De kwaliteit van het eten en de organisatie was prima door Catering & Partyservice Perfect Parthies geregeld.                                        

Onze dank hiervoor.

Rotary Leeuwarden-Zuid

___________________________________

Izore

Hallo Jan en alle medewerkers van Perfect Parthies,

We hebben de Friese doorloper heerlijk op gegeten in de auto Hij was echt super lekker geweldig!

Dank jullie wel voor de perfecte verzorging en de geweldige crewcatering op de beide dagen bij Izore We zullen jullie zeker aanraden, mochten we weer eens in het noorden zijn

Grote groet van Anne-Marie en Marleen

__________________________________

Diner aan huis

Poer bêste Jan,

It wie tige nei it sin , sa as it roun tiisdei tojùn.Kwaliteit poer bêst ,betsjinning as wie it in ***tinte!! Mannen founen it jammer dast sa gau fourt moaist.

Teun Kimsma

__________________________________

Ik wil je nog graag even laten weten hoe tevreden mijn vader was over, en hoe enthousiast ook de reacties van de gasten waren op de goede kwaliteit van het eten en drinken, maar vooral ook door de wijze waarop jij deze serveerde. Ik hoorde o.a.: bescheiden, met humor, dienstbaar, warm… Ook mijn kersverse vrouw (dat was degene aan wie je het stapeltje visitekaartjes gaf) is sinds gisteren een fan van je.
Hartelijk dank, mede door jouw inbreng en inzet is het een mooie avond geworden; mijn bijzondere 85-jarige vader waardig!
Ik heb je visitekaartje aan iedereen uit Friesland gegeven, en beveel je graag aan.
Hartelijke groet,

Ernst Jonker

Personal & Corporate Coaching

___________________________________

Het was zeer goed verzorgd en bovenal erg lekker.Voor ons een welkome afwisseling in de eet-adresjes die we al hebben.Kortom: we komen vast en zeker nog wel weer eens terug!

Nogmaals dank.

Met vriendelijke groet,

L.P. (Louwina) van Noord
Coördinerend Managementassistente regio Friesland Noord/Groningen

___________________________________

Familiedag Hi Jan, Hartelijk dank weer voor de meer dan voortreffelijke zorg die je aan onze familiedag hebt besteed. En lekker was het ook nog eens een keer! Complimenten en niet alleen van mij, maar dat heb je volgens mij wel begrepen van deze en gene. met vriendelijke groeten, Willy

___________________________________

Burgemeestersdiner Heel hartelijk dank voor de perfecte ontvangst en verzorging van het geheel! Met vriendelijke groet, Ferd Crone (“Burgemeestersdiner” januari )

___________________________________

Vrijwilligers Voedselbank verwend Namens de Voedselbank Leeuwarden wil ik onze dank uitspreken voor de culinaire invulling van het feest op 31 augustus voor de vrijwilligers. Mede dankzij jullie bijdrage kunnen wij op een geslaagde avond terugkijken. De idee om paella te maken was een schot in de roos. Het werd bijzonder gewaardeerd en de vrijwilligers van Spaanse en Portugese afkomst staken hun complimenten niet onder stoelen of banken. Met vriendelijke groet, Klaas de Vries, directeur     Leeuwarden, september __________________________________

De Leeuwarder Haringparty van Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten begint een klassieker te worden op de hoofdstedelijke agenda. Op de derde editie (25-06-2013) kwamen weer vele gasten af. Uit alle lagen van de beroepsbevolking ontving het breed georiënteerde kantoor genodigden. Achter de panden aan de Willemskade was een grote tent neergezet om gastvrijheid te bieden. De haringen werden geleverd en schoongemaakt door Sietse van der Meer van Ida Visservice en Jan Thies van Perfect Parthies had weer een regisserende rol. Natuurlijk ontbrak De Oesterkoning niet. (Fries Journaal)

 _________________________________

“Perfect Parthies verzorgde bij Izore van 18 t/m 22 juni de catering van vier evenementen. Vier heel verschillende evenementen waar Perfect Parthies ons direct een goed voorstel voor de catering voorlegde, afgestemd op de gasten en de gelegenheid. De uitvoering was nog beter dan verwacht: alles was erg smaakvol en keurig verzorgd. Het enthousiasme van eigenaar Jan Thies maakte het geheel helemaal af”. Joke Peenstra Izore, Per persoon 5 broodjes, 2 drankjes, fruit en snoep dat was het standaard recept voor een lunchpakket. ‘Doe dat keer het aantal mensen en het aantal dagen dat we hier zijn. Ik schat dat we ruim 10.000 broodjes hebben gesmeerd’, lacht Jan Thies van Perfect Parthies. Tijdens de Dong Energy Solar Challenge van 9 t/m 14 juli kon ieder team en elk lid van de organisatie iedere dag rekenen op een lunchpakket. Iedere dag is het een verrassing wat hier in zit. ‘Wij stonden iedere dag rond half vijf op, om alle pakketjes te maken’, vertelt Jildou de Vries. ‘Vervolgens werkten we ruim achttien uur, omdat we ook nog de avondcatering verzorgden.’Vanochtend is de laatste lichting pakketten de deur uit gegaan. Na vandaag is ook voor Perfect Parthies de Solar Challenge ten einde . 

_________________________________