Tuinfeest catering

TUINFEEST DEKEMASTATE      PARTY TENT    TUINFEEST
Een goed en gezellig tuinfeest vraagt om frisse catering. Wij verzorgen dit graag! Wij bieden diverse culinaire mogelijkheden voor tuinfeest catering, van een walking dinner, barbecues en borrelhapjes tot heerlijke buffetten. Partyservice houdt voor ons in dat wij u bijstaan op elk vlak. Denk hierbij aan servies, terrasverwarmers en tenten, opbouwen, gastheren en gastvrouwen en live cooking.

Tuinfeest catering, uw wens centraal

Wij voorzien u graag in al uw culinaire behoeften. Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het thuis organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Meestal is er, ook thuis, meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht werd. Het zit hem in de kleine dingen. Catering & Partyservice Perfect Parthies ziet in één opslag de mogelijkheden en adviseert u hierbij. Uw wens staat centraal, de basis is de culinaire kwaliteit en optimale gastgerichtheid.

Catering bezorgen bij u thuis

U kunt ook alleen een catering laten bezorgen zonder de organisatie van het tuinfeest. Wij helpen u vooraf met het opzetten van het buffet en kunnen alle materialen leveren zoals tafels, tenten, servies en terrasverwarmers.

Voor inspiratie en de mogelijkheden, bel 06 53784821 of mail naar [email protected]