Catering aan huis

Wilt u een personeelsfeest of receptie organiseren? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Kortom, wát u ook te vieren heeft, Catering & Partyservice Perfect Parthies maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag met catering aan huis.

Mogelijkheden van catering aan huis

Catering aan huis geeft u de rust van uw eigen, vertrouwde omgeving, maar met de mogelijkheden van een professionele locatie. Een tent in de tuin, een luifel aan  uw huis, een rondvaartboot voor de wal, muzikale invulling in elke stijl, sfeervolle verlichting, stijlvol meubilair, passende aankleding, allemaal voorbeelden van mogelijkheden welke wij graag voor u verzorgen.

Gerechten

Voor uw feestelijkheden verwacht u natuurlijk een met de seizoenen variërende keuken van uitsluitend verse gerechten en smaakvolle bereidingen. Catering aan huis geeft u een kwaliteit als geen ander door middel van ambachtelijk bereide hapjes, buffetten, maaltijden en meer.

Uw wens centraal

Wij voorzien graag in al uw behoeften. Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het thuis organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Meestal is er, ook bij catering aan huis, meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht werd. Het zit hem in de kleine dingen. Catering & Partyservice Perfect Parthies ziet in één opslag de mogelijkheden en adviseert u hierbij. Uw wens staat hierbij centraal, de basis is de culinaire kwaliteit en optimale gastgerichtheid.

Live cooking

Live cooking als evenement voor uw gasten, weer eens wat anders. Dit kan zowel thuis als bij catering op locatie. Onze chefs bereiden de meest uiteenlopende en verrassende gerechten speciaal in het zicht van u en uw gasten.

Inspiratie

Voor voorbeelden van catering aan huis, bekijk voor voorbeelden de gerechtenpagina’s onder culinair. Wilt u liever persoonlijk advies, neem contact op met Catering & Partyservice Perfect Parthies via 06 53784821 of mail naar [email protected]