Partyservice

Catering & Partyservice Perfect Parthies is een full-service organisatie die uw evenement of festiviteit volledig voor u coördineert en regelt. Wij kijken naar de mogelijkheden van de accommodatie en komen met kant en klare oplossingen waar nodig. 

Een luifel aan uw huis of een tent in de tuin, een natuurtocht op een nostalgische salonboot, een orkest of een stampende dj. Zomaar wat voorbeelden, alles is mogelijk. Wij verzorgen tuinfeesten, bruiloften, recepties en jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, familiedagen, 21-diners en afstudeerfeesten en uitvaarten/condoleances

Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het eigen huis voor het organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Wij zien in een oogwenk wat de mogelijkheden zijn en adviseren u graag wat er wel en niet kan.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring is de basis voor uw succes. Cateren is ons vak, we doen niets liever. Door onze passie gaan wij tot het uiterste om uw feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. Perfect tot in de puntjes…

Catering op locatie

Wij bezorgen onze lekkernijen op elke gewenste locatie in Noord Nederland en daarbuiten indien gewenst. Onze catering & partyservice maakt het u gemakkelijk, wij nemen u werk uit handen.

Voor persoonlijk advies of overleg, bel 06 53784821 of mail naar [email protected]