Culinair

Catering & Partyservice Perfect Parthies

uw cateraar uit  Leeuwarden/Friesland.

Wij bezorgen onze lekkernijen op elke gewenste locatie in Noord Nederland en daarbuiten, indien gewenst. Onze catering & partyservice maakt het u gemakkelijk, wij nemen u werk uit handen.

Partyservice Catering Perfect Parthies

Catering,  Culinair, Party Service

Of het nou gaat om borrelhapjes, diners, buffetten, een barbecue, zakelijke lunches, crewcatering, of event catering  onze ambachtelijke producten zijn dagvers en met passie, van de beste ingrediënten bereid en dat proef je!

Ervaring

Catering & Partyservice Perfect Parthies heeft jarenlange ervaring op het gebied van catering en de volledige organisatie van feestelijkheden. Wij onderscheiden ons door middel van deze ervaring, maar ook door creativiteit, het begrijpen van uw wensen en door groots te zijn in de kleine dingen. Alleen zó maak je een gelegenheid perfect tot in de puntjes…..

Partyservice

Onze partyservice is de garantie om uw gelegenheid tot een succes te maken. Voorbereiding, meubilair, hostesses, (live)muziek, noem maar op. Wij verzorgen alles, zodat u kunt genieten. Voor advies of overleg, bel o6 53784821 of mail naar [email protected]