Catering

Eigen huis en erf bieden vaak uitstekende mogelijkheden voor het organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Bij  catering draait het niet alleen om een culinaire ervaring, maar om het totaal plaatje. 

Party catering en service

Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het thuis organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Net zo vaak blijkt er veel meer mogelijk te zijn dan wat men denkt. Perfect Parthies ziet in één oogopslag de mogelijkheden en adviseert u graag. Een tent in de tuin, een luifel aan uw huis, een rondvaartboot voor de wal, muzikale invulling in elke stijl, sfeervolle verlichting, adequaat meubilair, passende aankleding, bespreek uw wensen met ons. Basis is altijd de culinaire kwaliteit en optimale gastgerichtheid van Perfect Parthies.

Locaties

Voor party catering kunt u ook terecht op een van onze vaste, sfeervolle locaties of natuurlijk zelf uw locatie aandragen. Bij het bespreken van de mogelijkheden richten wij ons op de invulling van uw ideale avond.

Gerechten

Het menu wordt vooraf persoonlijk besproken, waarbij vrijwel alles mogelijk is. Walking dinners, BBQ’s, live cooking, buffetten, noem maar op. Een voorproefje kunt u vinden op onze gerechtenpagina’s onder Culinair.

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden via 058 – 2803350 of Twitter @PerfectParthies.