Diner

 Walking Dinner:

  • Makreeltartaar met knolselderijcrème en Japanse misosaus
  • Gamba-tosti met sesam en yoghurt-limoendip
  • Schelvis met wilde spinazie en wortel-gembermarmelade
  • Gebakken kalfszwezerik en bitterbal met witlof en linzen
  • Gestoofde ossenstaart met Madeira,gemarineerde ossenhaas en paddenstoelenmousseline
  • Citrussalade met suikerbroodpudding en mascarpone ijs

Prijs vanaf € 6,50  per gerecht

Diner aan tafel:

Menusuggestie 1:

  • Taartje van kabeljauw met kwarteleitjes en truffeldressing
  • Lichtgebonden mosterdsoep met kip en bleekselderij
  • Gebraden kalfslende met een saus van paddenstoelen
  • Honingijs met nectarines-pruimencompote en Italiaanse bitterkoekjes

Menusuggestie 2:

  • Aspergesalade met paddenstoelen en lichtgerookte duif
  • Heldere runderbouillon met tuinkruiden
  • Schaal- en schelpdierenragout met Noilly Prat en citroengras
  • Gebraden lamsribstuk met gestoofde spitskool en portjus
  • Aardbeiensorbet met gemarineerd rood fruit en amandelsabayon

Menusuggestie 3:

  • Salade van o.a. gegrilde tonijn, gemarineerd in gember en soja, met daikon, wortel en wasabimayonaise
  • In olijfolie gegaarde dorade met makreelbrandade en tomatencoulis
  • Lamsribstuk met mosterdsaus
  • Stilton met rogge en walnoten
  • Yoghurt-limoenbavarois met amandeltuilles

Menusuggestie 4:

  • Salade van o.a. Ibericoham en doperwten met avocadomayonaise
  • Runderconsommé met wortel, pastinaak en tuinkruiden
  • Gebakken Mechelse koekoek met gegrilde tomaat en dragon
  • Gebraden kalfshaas met morieltjes en groene asperges
  • Cassissorbet met een saus van passievruchten

Menusuggestie 5:

  • Salade van o.a. langoustines, rode biet, gebakken zeetong met een creamsherrymayonaise en basilicumolie
  • Wildbouillon met een julienne van prei en bieslook
  • Gebraden patrijs met paddestoelenrisotto en truffeljus
  • Manchego met olijvenjam, balsamico en rozijnen-vijgenbrood
  • Ricotta-amandeltaart met honing en sinaasappel

Prijzen op aanvraag (afhankelijk van locatie, aantal gasten en seizoen).