Buffet

De onderstaande buffetsuggesties vormen een goede combinatie qua diversiteit, smaak en kleur. Uiteraard is het mogelijk om buffetten anders samen te stellen, dus altijd volledig naar úw wensen.

Let op! Alle onderstaande buffetten kunnen ook als ‘hapjesbuffet’ gepresenteerd worden à 250 gram per persoon.
Prijzen afhankelijk van samenstelling, groepsgrootte en seizoen vanaf
€ 23,50 per persoon.

Maaltijdbuffetsuggesties à 500 gram per persoon.

Buffetsuggestie 1:

  • Salade van gestoomde vis met aardappeltjes,
    gedroogde tomaat,kappertjes, rode ui en mosterdsaus en
    pittig komkommerzuur
  • Thaise salade met o.a. gamba’s, mango, munt en koriander
  • Beefrolletjes met paddenstoelencrème
  • Gegrilde groentes met een tomaten-citroendressing
  • Maanbrood met humus (vegadip)
  • Indiase kipspiezen met notenrijst, een groenten-kokoscurry
  • Pruimen-appelchutney
  • Romige Tiramisu op gemarineerde peertjes
    in een glas geserveerd

Buffetsuggestie 2:

  • Salade van nieuwe aardappeltjes en gerookte forel
    met mierikswortelcrème
  • Griekse salade met feta en olijven
  • Rosbief met manchegokaas en paddenstoelencrème
  • Assortiment Italiaanse vleeswaren
  • Hartige taart met prei, wortel en oude kaas
  • Brood, tapenade, pesto
  • Runderstoof met aardappelpuree
  • Pasta met basilicum, courgette en gamba’s
  • Gemarineerd rood fruit met bosbessenmousse vanille-ijs,
    amandelcrunch en geserveerd met een madeleine

Buffetsuggestie 3: 

  • Gravad Lax
  • Aardappelsalade met gerookte makreel
  • Gehaktballetjes in tomaten-knoflooksaus
  • Pizzapunten
  • Nieuwe haringen met gesnipperde uitjes
  • Spiesje rosbief met ansjoviscrème
  • Brood en tapenade
  • Kalfssukade, rozemarijnaardappeltjes,ratatouille en groene salade
  • Aardbeien met eigen vanillevla in een glas geserveerd

Buffetsuggestie 4:

  • Tomaatje met gepocheerde kabeljauw, limoen en koriander
  • Terrine van konijn en peterselie
  • Haring met dille en komkommer
  • Gerookt lamsvlees met wortel-mierikswortelsalade
  • Gedroogd rundvlees met gemarineerde courgette en komkommer
  • Salade van haricots verts, witte bonen en zwarte olijven
  • Drie soorten kaas
  • Brood, crostini

Buffetsuggestie 5:

  • Spinazietaart met ricotta
  • Salade van diverse groenten
  • Italiaanse vleeswaren
  • Terrine van kabeljauw en garnalen
  • Gebraden rundvlees met paddenstoelen
  • Escabèche (gemarineerde vis)
  • Zacht varkensvlees met appel en gemberchutney
  • Gemarineerde meloen met munt
  • Tapenad

Warme gerechten ter aanvulling van een buffet:

  • Ravioli in room met knoflook en pesto 
  • Lasagne (met vlees, vis of vegetarisch)
  • Runderstoofschotel Bourguignon
  • Gekruide lamsstoofschotel met gedroogd fruit
  • Kip met o.a. bleekselderij, courgette en tomaat
  • Eendenboutjes met port en sjalotten

Vanaf € 5,00 per persoon afhankelijk van groepsgrootte,  keuze en seizoen. De prijs is per persoon en alleen in combinatie met één van de buffetten. Het aangegeven gewicht van de buffetten blijft daarbij gelijk (500 gram).

Themabuffet Noord-Afrikaans:

  • Gemarineerde olijven
  • Kikkererwtenpuree (humus) met limoen, peterselie en tonijn
  • Tabouleh met garnalen
  • Bietensalade met rozijnen en koriander
  • Merguez met gebakken uien en knoflooksaus
  • Tajine van lamsvlees met aardappelen, pruimen en amandelen
  • Couscous
  • Fruitsalade met muntsiroop

Themabuffet Spaans:

  • Frittata
  • Gamba’s romesco
  • Serranoham
  • Courgetterolletjes met gedroogde tomaat en pijnboompitjes
  • Tortilla met aardappel, uien en chorizo
  • Gemarineerde zeebaars met sherry en rode ui
  • Paddenstoelen in knoflookroom
  • Konijnstoofschotel met linzen

Paella Schotel op 1, 2 of 3 manieren: traditioneel, alleen met vis en vega vanaf € 15,00 per persoon incl. salades en brood en altijd op locatie bereid. Personeelskosten op locatie € 37,50 per medewerker/per uur.

Themabuffet Italiaans:

  • Pastasalade met tomaten, olijven, Pecorino, basilicum en noten
  • Vissalade met venkel en sinaasappel
  • Italiaanse vleeswaren en tapenade
  • Pizzapuntjes
  • Hartige taart met courgette, paprika en zoete aardappel
  • Twee gemengde salades
  • Kip uit de oven met citroen, olijven, rozemarijn, knoflook en wortel
  • Pasta met een saus van paddenstoelen

Thema buffet Thais

  • Meloen met kokos, maïs en munt
  • Salade van gerookte eend, met taugé, sesam en Spaanse peper
  • Kipsalade met papaja, rode ui en rijst
  • Tongfilet met limoen en koriander
  • Gamba’s met groene asperges
  • Groentenschotel met tomatendip
  • Rundvleescurry met rijst
  • Komkommersalade

Stamppotbuffet:
Diverse stamppotten naar keuze (bijv. boerenkool, zuurkool, andijviestamppot, hutspot) Aangevuld met: worst, spek, augurken, piccalilly en mosterd.
Samenstelling van meerdere stampotten: vanaf € 14,50  per persoon
Aangevuld met hachee: meerprijs vanaf € 5,00 per persoon.